LOG IN

Enthousiaste stagiaire mobile marketeer gezocht!

Wil je werken in een snel groeiend, ondernemend en jong bedrijf in de online marketing branche? Kom dan ervaring opdoen bij Wuzzon, een performance based marketing bureau in hartje Amsterdam. Wuzzon is gespecialiseerd in leadgeneratie en app marketing en werkt voor klanten zoals Zalando, Centraal Beheer Achmea en Thuisbezorgd.

stagiaire mobile marketeer

Als stagiaire mobile marketeer ondersteun je de (mobile) user acquisition manager. Als mobile marketeer ben je de onmisbare schakel in het succesvol maken van app campagnes van Wuzzon, zoals het genereren van zoveel mogelijk kwalitatieve app downloads. Je zorgt dat doelstellingen in aantallen en marge worden behaald door proactief verkeer in te plannen met publishers van Wuzzon en via eigen mediabuying platformen . Je gaat cijfers analyseren om zo campagnes te optimaliseren en het maximale resultaat te behalen voor de adverteerder. Je leert alles over app marketing, komt te werken in een gedreven en enthousiast team en komt met alle facetten van de organisatie in aanraking. Genoeg ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling! Meer willen weten over Appstore optimalisaties (ASO) ? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met je positieve, zelfstandige en ‘self learning’  houding, analytische skills en doelgerichtheid, zorg je voor het optimale resultaat voor alle partijen. Wuzzon is een erkend leerbedrijf.

 

Wat heb je nodig om deze uitkomsten te bereiken?

  • Je volgt een Hbo studie, bij voorkeur in de richting marketing, sales, business development, communicatie, economie, bedrijfskunde of nieuwe media
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief sterk
  • Pro-actief, positief,  energiek, hands-on mentaliteit
  • Herkent zich sterk in onze kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, vrolijkheid en verbetering
  • Pre is affiniteit met online marketing en/of affiliate marketing