LOG IN

Leadgeneratie

Kom in contact met jouw gewenste doelgroep door het inzetten van effectieve leadgeneratie. Wuzzon biedt een doeltreffende oplossing die past bij jouw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan het werven van nieuwe klanten, nieuwsbrief aanmeldingen, dedicated-, co-sponsor of co-registratie campagnes, meer Facebook likes of inbound calls. Dit alles op basis van no cure, no pay. Je betaalt alleen voor de resultaten. Eneco, Sanoma, Staatsloterij en vele anderen gingen je al voor!

CONTACT

Exclusieve Campagnes

Een landingspagina volledig op maat gemaakt in de huisstijl van het merk én afgestemd op de doelgroep. Met een dedicated campagne via Wuzzon genereer je duizende kwalitatieve opt-in leads en persoonsgegevens. Daarnaast zorgt het voor een enorm bereik voor je merk!

Voor het genereren van kwalitatieve leads wordt er een exclusieve dedicated campagne opgezet. Wuzzon verrast iedereen met een op maat gemaakt creatief concept dat daadwerkelijk converteert. Wij beschikken over de juiste in-house technieken om dit te ontwikkelen! Deze campagnes promoten wij via ons uitgebreide netwerk van leadgeneratie publishers. Gedurende de looptijd van de campagne sturen we continu bij om voor alle partijen tot een optimaal resultaat te komen. Er wordt afgerekend op daadwerkelijk behaalde resultaten op basis van no-cure-no pay. Blije consumenten, blije publishers en niets minder dan erg tevreden adverteerders, dat is ons doel. Onze campagnes zijn creatief, responsive, overtuigend en effectief.

Native Campagnes

Native advertising is een uitermate goede manier om jouw doelgroep effectief te bereiken. Bij native advertising wordt de advertentie onopvallend opgenomen in de context, hierdoor lijkt het niet op een advertentie. De advertentie loopt naadloos over in de content. Het gevolg hiervan is dat de advertentie relevant is voor de consument en dat deze dus sneller zal worden geaccepteerd. Dit is daarom dé kracht van native advertising!

Wuzzon is gespecialiseerd in native advertising. Met onze partners brengen we jouw doelgroep dichterbij en zorgen we ervoor dat de campagne optimaal wordt ingezet. Benieuwd of native advertising iets voor jou is? Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Schoonenberg ging jullie al voor met een succesvolle native campagne!

Multi Client Campagnes

In een multi client campagne brengen we meerdere adverteerders samen rondom een bepaald thema. Zo hebben we elk jaar verschillende succesvolle Sinterklaas en Kerst campagnes, maar ook campagnes rondom vakantie, wonen en of gadgets. Middels een multi client campagne genereren we co-registratie en co-sponsor leads.

Co-registratie is het genereren van warme leads voor jouw product of dienst. Middels een vraagstelling wordt specifiek gevraagd of de consument meer informatie over jouw product of dienst wil verkrijgen. Door deze manier van leadgeneratie ben je er dus van verzekerd dat jouw doelgroep door jou benaderd wil worden! Co-registratie is een ideale keuze voor bedrijven met een specifieke doelgroep. Door middel van een opt-in kun je segmenteren en jouw doelgroep gericht benaderen. 

Co-sponsoring is de ideale manier om jouw marketing database te vergroten. Co-sponsoring is een vorm van leadgeneratie in een multi-client campagne met meerdere adverteerders. Bij co-sponsoring kun je segmenteren op basis van verschillende demografische gegevens en ontvang je dus alleen leads die zijn afgestemd op de gewenste gegevens. Deze vorm van leadgeneratie is een effectieve manier voor bedrijven met een brede doelgroep. 

Hoe werkt het?

Ons nationale en internationale netwerk zorgt voor gericht verkeer via alle mogelijke kanalen. Denk hierbij aan e-mail marketing, mobiel, native, affiliate, social, display en gamingDaarnaast mag Wuzzon het DDMA Privacy Waarborg Label voeren, dit betekent dat wij ons houden aan de meest strikte privacy wetgeving.

Als adverteerder ga je samen met ons kijken welke doelstellingen je voor ogen hebt om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Je kunt aangeven of je de materialen zelf aanlevert of dat wij deze op maat voor jou maken, denk hierbij aan een landingspagina, e-mailtemplates en/of banners. Wij beschikken over ervaren in-house designers die alles kunnen ontwerpen naar jouw wensen! Wanneer dit is bepaald, gaan we gezamenlijk kijken via welke kanalen de campagne kan worden gepromoot. Onze Publisher Managers weten exact welke publishers kwalitatieve traffic leveren en brengen op deze manier jouw campagne in contact met de juiste doelgroep en kanaal. We houden de resultaten nauw in de gaten en, zullen waar nodig, bijschakelen en optimaliseren. Er wordt gewerkt op basis van cost per lead (CPL), je betaalt alleen voor de kwalitatieve gegenereerde leads.