LOG IN
logo_without_tagline.png

Jouw partner in 

App Marketing

APP STORE OPTIMALISATION
APP INSTALL CAMPAIGNS
UNIVERSAL APP CAMPAIGNS
header-bg-image.png

Wat we doen

Wuzzon helpt adverteerders bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Wuzzon is gespecialiseerd in app marketing en zorgt voor groei in de brand awareness, ranking, en installs van een app. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle nieuwe, zowel als bestaande apps. Conversie en ROI staan bij ons hoog in het vaandel. Met veel plezier helpen we je bij het bereiken van jouw groeidoelstellingen. Dit betekent meer mobiele app downloads, in-app-activiteit, en in-app-sales.

APP MARKETING

LEADGENERATIE

what-we-do-image.png

Waarom we het doen

Our work makes you smile! Blije consumenten, blije publishers en een glimlach bij onze adverteerders. Het Wuzzon team als verbinder voor deze partijen met een continue streven naar optimale resultaten. Kom in contact met je doelgroep en betaal alleen voor de werkelijke resultaten. Kosten worden berekend op basis van clicks, installs, registrations, in-app-sales.

LEES MEER

why-we-do-it-image.png

Hoe we het doen

Wij vertalen jouw doelen in app marketing, mocht het meer installs zijn, of meer in-app-activiteit. Onze campagne optimalisaties zijn responsive, creatief, overtuigend en effectief voor consumenten. Wuzzon maakt gebruik van haar wereldwijde netwerk dat door middel van alle mogelijke kanalen doelgericht verkeer kan leveren, zowel als app marketing specialisme; Inclusief marketing in mobiel, affiliate, app store optimisation, social media, display en gaming.

Adverteer jouw App

how-we-do-it-image.png

Onze klanten

heiniken.jpg
consumind-centerd.png
otto.jpg
sanoma.jpg
gardenscapes.jpg
 • Tom Hagemans
  RoadGuard

  Al vanaf het begin van Roadguard werken wij samen met Wuzzon. Wuzzon schakelt altijd snel en vriendelijk en denkt daarnaast pro-actief met ons mee.

 • Corné Hoogendoorn
  Corendon

  De samenwerking met Wuzzon is erg goed. Er wordt actief meegedacht in het verbeteren van de resultaten.

 • Jeroen Millenaar
  Allsecur

  Wil je kwalitatieve leads? Vraag het Wuzzon! De kracht van Wuzzon is de vasthoudendheid en de 'can-do' mentaliteit. Dankzij dit hebben ze ons in een korte tijd aan veel nieuwe app installs geholpen.

 • Mojo Temminck
  Consumind

  Innovatief, professioneel en punctueel; Wuzzon is al jaren een gewaardeerd partner van Consumind. De persoonlijke benadering vanuit Wuzzon zorgt voor optimale resultaten en legt de lat hoog voor de gehele branche.

 • Nick Germeys
  Auto1

  Het is altijd fijn om samen met Wuzzon op zoek te gaan naar nieuwe en betere manieren om bezoekers voor onze website te generen. Heel professioneel en effectief!

 • Fokko Knol
  Amsterdams MuntKantoor

  Bij Wuzzon is samenwerking geen klant leverancier verhouding, maar echt meedenken en samen op zoek gaan naar meer mogelijkheden.

 • Dennis Geerts
  ALLSAFE Mini Opslag

  Met Wuzzon werk ik vanuit verschillende werkgevers al sinds 2010 met veel plezier samen. De professionele werkwijze, doorzettingsvermogen en klantbelang voorop spreken mij het meest aan!