LOG IN

Over ons

Wuzzon is een Creative Performance Marketingbureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. In meer dan 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende full-service performance marketingbureau van Nederland. Wuzzon bestaat uit een team van specialisten op het gebied van app marketing en leadgeneratie. Gezamenlijk streven wij naar het behalen van de beste resultaten voor onze adverteerders en publishers!

Het Team

Ons team streeft naar de beste resultaten en service voor al onze partijen. Onze interne specialisten hebben creativiteit en conversie hoog in het vaandel staan, maar hebben bovenal veel plezier in hun werk. Zo zijn ze de perfecte verbinder tussen consument,  adverteerder en publisher op onze jacht naar 1 miljard smiles in 2030.

Wij stellen graag ons team voor:

brigitta.png
Brigitta Schlumpf
Co-Founder
louise.png
Louise Verschuren
Co-Founder
rudi.png
Ruud Beentjes
Accountant
samer_web-1
Samer Al Adib
Mobile User Acquisition Specialist
justin.png
Justin Westerveld
CTO
nick.png
Nick Donath
Full Stack Developer
anastazia-1.png
Anastazia Mrozek
App Store Optimization Specialist
isabelle.png
Isabelle Rosentreter
Growth Hacker
anonymous_female.png
Jane Doe
Campagne Manager
anonymous_male.png
John Doe
Campagne Manager
anonymous_female.png
Jane Doe
Stagiair Affiliate Marketeer
anonymous_male.png
John Doe
Stagiair Development

Onze Kernwaarden

Het Wuzzon team wordt beoordeeld en mogelijke versterking van het team getoetst op basis van een fit met onze kernwaarden. Ook onze klanten voldoen aan onze kernwaarden omdat we geloven dat op deze manier het transparante en langdurige partnership dat we willen aangaan met elkaar, zo het beste tot zijn recht komt.  We lichten onderstaand de 5 V’s graag toe: Verbetering, Vrolijkheid, Vrijheid, Vertrouwen, en Verantwoordelijkheid.

De 5 V’s

Verbetering is nodig om te groeien, als bedrijf maar ook als persoon. Het team wil het elke dag een beetje beter doen. We leren graag veel en lopen voorop in de snel veranderende mobiele markt. Dit heeft onder andere als resultaat dat Wuzzon voor de tweede keer de FD Gazellen Award in ontvangst mocht nemen. Constante innovatie is belangrijk en we dagen onszelf uit om resultaatgericht, maar ook verbindend te werken. Zo verbeteren wij niet alleen onszelf, maar ook ook het contact tussen onze adverteerders, publishers, en uiteindelijk consumenten.

Vrolijkheid is een gevolg van het geloven in en houden van wat je doet. Door andere een glimlach te bezorgen zorgen wij ervoor dat onze zakelijke relaties tevreden en gerust naar huis gaan. Hiernaast zorgt een blij, hecht team voor een fijne en vertrouwde werkomgeving, waarin elkaar helpen en ervaringen delen bovenaan staat. Wij zijn ervan overtuigd dat je samen sterker staat!

Vrijheid biedt ons de mogelijkheid om ontwikkelingen en nieuwe uitdaging aan te pakken. Hiernaast telt het ook voor creatieve vrijheid, om zo nieuwe manieren te vinden om adverteerder en publisher een Smile te brengen. Zo beperken wij onszelf niet door in hokjes te denken, maar zijn wij voorstanders van het opkomen van nieuwe ideeën.

Vertrouwen is belangrijk in elke relatie en ook in die tussen onze adverteerders en onze publishers. Hier staan wij voor. Wuzzon zorgt er voor dat iedereen de persoonlijke aandacht ontvangt, die nodig is.  Hiernaast is vertrouwen niet gekocht, maar verdiend. Vandaar dat wij kwaliteit boven kwantiteit plaatsen.

Verantwoordelijk omgaan met gevoelige data is in deze dag en eeuw zeer belangrijk, maar wij zijn niet de enige. Zo zorgen wij ervoor dat niet alleen wij vertrouwelijk met data omgaan, maar dat de publishers en adverteerders waar wij in directe verbinding staan ook AVG conform gedrag vertonen. Vandaar dat wij ook een Gouden certificaat hebben en zijn wij compleet AVG Proof om vertrouwelijke data vertrouwelijk te houden.

Op zoek naar Smiles

Blije consumenten, blije publishers, en een glimlach van onze adverteerders, daar gaat Wuzzon voor. Kwaliteit aan leads zowel als kwaliteit service zorgt hiervoor, met een beetje ervaring en advies erbij. Onze accountmanagers zorgen voor de beste communicatie en helpen jou nadenken over de mogelijkheden binnen de marketing markt. De developers zorgen dat alles vertrouwelijk en veilig gebeurt en onze co-founders zorgen ervoor dat alles volgens verwachting loopt. Zo blijft Wuzzon Smiles zoeken en ontvangen.

Technologie & Partners

Wuzzon is een geïntegreerd bureau en media partner bij de belangrijkste mobile attributie partijen, waaronder Adjust, Appsflyer en Tune. Dit stelt ons in staat om op gedetailleerd niveau bronnen te optimaliseren op kwaliteit en life time value. Ben je op zoek naar attributie voor jouw apps? Wuzzon helpt je graag met de juiste keuze.

Voor hosting en tracking maken we gebruik van HasOffers en AWS. Met behulp van big data en slimme algoritmes optimaliseren we onze media inkoop en bereiken we de doelgroep die er echt toe doet.

adjust.jpg
tune.jpg
appsflyer.jpg
elastic.jpg
amazon.jpg
hasoffers.jpg
Adjust-SolutionsPartners-Vertical.png

Accreditaties & Awards

Voormalig winnaar van Dragons´ Den, opgenomen in The Next Women to Watch lijst, de Emerce top 100 beste e-business bedrijven, tweemaal FD Gazellen Awards en Finalist Performance Marketing Awards in de categorie leadgeneratie zijn een aantal van de awards en nominaties waar we erg trots op zijn. Daarnaast mag Wuzzon het DDMA Privacy Waarborg Label voeren, dit betekent dat wij ons houden aan de meest strikte privacy wetgeving.
PW_Slot_DonkerGRijs.png
emerce.jpg
thenextwoman.jpg

Vacatures

Wuzzon is een groeiend bedrijf en is daarom altijd op zoek naar creatieve en getalenteerde werknemers en stagiaires die geloven in meetbare resultaten. Ben jij ambitieus, creatief en resultaatgericht? Bekijk de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacature Senior Campagne Manager (fulltime) - Amsterdam

Heb jij een positieve houding, een vlotte babbel en wordt je enthousiast van contacten opbouwen en onderhouden met belangrijke zakenrelaties? Dan ben je bij Wuzzon aan het juiste adres!

SOLLICITEER!
Vacature Stagiair Affiliate Marketeer - Amsterdam

Volg jij momenteel een commerciële opleiding en heb je affiniteit met Online en/of Affiliate Marketing? Zoek jij een uitdagende functie bij een Marketingbureau vol mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij Wuzzon aan het juiste adres!

SOLLICITEER!

Vacature Stagiair Mobile Marketeer - Amsterdam

Wil je werken in een snel groeiend, ondernemend en jong bedrijf in de online marketing branche? Kom dan ervaring opdoen bij Wuzzon, een performance based marketing bureau in hartje Amsterdam. Wuzzon is gespecialiseerd in leadgeneratie en app marketing en werkt voor klanten zoals Zalando, Centraal Beheer Achmea en Thuisbezorgd.

SOLLICITEER!