LOG IN

Over ons

Wuzzon is een Creative Performance Marketingbureau gevestigd in het hartje van Amsterdam. In meer dan 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende full-service performance marketingbureau van Nederland. Wuzzon bestaat uit een team van specialisten op het gebied van app marketing en leadgeneratie. Gezamenlijk streven wij naar het behalen van de beste resultaten voor onze adverteerders en publishers!

Het Team

Ons team streeft naar de beste resultaten en service. Onze interne specialisten hebben creativiteit en conversie hoog in het vaandel staan, maar hebben bovenal veel plezier in hun werk. Zij willen op iedereens gezicht een glimlach toveren! Wij zijn de perfecte verbinder tussen adverteerders en publishers. Graag stellen we onze medewerkers aan jou voor. Benieuwd hoe onze specialisten je kunnen helpen?
 
brigitta.png
Brigitta Schlumpf
Co-Founder
louise.png
Louise Verschuren
Co-Founder
rudi.png
Ruud Beentjes
Accountant
samer_web.png
Samer Al Adib
Mobile App Marketer
justin.png
Justin Westerveld
CTO
jeroen.png
Jeroen Athmer
Lead Developer
nick.png
Nick Donath
Front-end Developer
denise.png
Denise Muis
Publisher Manager
anastazia.png
Anastazia Mrozek
Campagne Manager
david.png
David Woanya
Campagne Manager
anonymous_female.png
Jane Doe
Stagiair Affiliate Marketeer
anonymous_male.png
John Doe
Stagiair Development

Onze Kernwaarden

Verbindend: Blije consumenten, blije publishers en een glimlach bij onze adverteerders. Het Wuzzon team als verbinder voor deze partijen, dat is waar wij energie van krijgen! En het resultaat? Dat ontstaat vanuit deze verbindende kracht. In de samenwerking met partijen geven we niet alleen aandacht aan het behalen van de beste resultaten, maar staan we ook stil bij de verbinding die wij voelen en de energie die wij krijgen van het samenwerken. Vrolijkheid in ons werk, dat is waar wij waarde aan hechten.

Kwaliteit: Door onze jarenlange expertise in de wereld van performance marketing weten we wat werkt. Wij ontzorgen door op maat gemaakte oplossingen te bieden en de kwaliteit hiervan te waarborgen. Dat is de verantwoordelijkheid die wij voelen als verbindende partij. We sturen continu bij om optimale resultaten te behalen en rekenen alleen af op daadwerkelijk behaalde resultaten op basis van no-cure-no pay. Continue verbetering van resultaten en onszelf, dat vinden wij erg belangrijk!

Betrokkenheid: Bij Wuzzon werken we graag op een persoonlijke manier samen met onze opdrachtgevers en publishers. Door middel van een open en eerlijke communicatie willen wij graag het vertrouwen opbouwen om een langdurige samenwerking aan te gaan. Onze Publisher Managers staan dagelijks in contact met onze publishers en garanderen op die manier de betrokkenheid bij de campagne. Dit is de ‘key’ om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Professioneel: Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze unieke kennis van de markt op het gebied van app marketing en leadgeneratie willen wij hier de beste in zijn! Mede door creatief te blijven, houden wij onze zintuigen scherp! Dit is voor ons een manier om voorop te lopen in de wereld van performance marketing. Wij weten van aanpakken en de ontwikkeling van onze medewerkers is hierbij van groot belang, zodat zij jou de beste service en hulp kunnen bieden.  

Technologie & Partners

Wuzzon is een geintegreerd bureau en media partner bij de belangrijkste mobile attributie partijen, waaronder Adjust, Appsflyer en Tune. Dit stelt ons in staat om op gedetailleerd niveau bronnen te optimaliseren op kwaliteit en life time value. Ben je op zoek naar attributie voor jouw apps? Wuzzon helpt je graag met de juiste keuze. 

Voor hosting en tracking maken we gebruik van HasOffers en AWS. Met behulp van big data en slimme algoritmes optimaliseren we onze media inkoop en bereiken we de doelgroep die er echt toe doet. 

adjust.jpg
tune.jpg
appsflyer.jpg
elastic.jpg
amazon.jpg
hasoffers.jpg
Adjust-SolutionsPartners-Vertical.png

Accreditaties & Awards

Voormalig winnaar van Dragons´Den, opgenomen in The Next Women to Watch lijst, de Emerce top 100 beste e-business bedrijven, FD Gazellen en Finalist Performance Marketing Awards in de categorie leadgeneratie zijn een aantal van de awards en nominaties waar we erg trots op zijn. Daarnaast mag Wuzzon het DDMA Privacy Waarborg Label voeren, dit betekent dat wij ons houden aan de meest strikte privacy wetgeving.  
PW_Slot_DonkerGRijs.png
emerce.jpg
thenextwoman.jpg

Vacatures

Wuzzon is een groeiend bedrijf en is daarom altijd op zoek naar creatieve en getalenteerde werknemers en stagiaires die geloven in meetbare resultaten. Ben jij ambitieus, creatief en resultaatgericht? Bekijk de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacature Allround Office Manager - Amsterdam

Ben jij de spil die Wuzzon draaiende houdt, proactief en zie jij zelf werk of losse eindjes liggen? Zoek jij een uitdagende functie als Allround Office Manager bij een Marketingbureau in het hartje van Amsterdam? Dan ben je bij Wuzzon aan het juiste adres!

SOLLICITEER!

Vacature Campagne Manager (fulltime) - Amsterdam

Heb jij een positieve houding, een vlotte babbel en wordt je enthousiast van contacten opbouwen en onderhouden met belangrijke zakenrelaties? Dan ben je bij Wuzzon aan het juiste adres!

SOLLICITEER!
Vacature Stagiair Affiliate Marketeer - Amsterdam

Volg jij momenteel een commerciële opleiding en heb je affiniteit met Online en/of Affiliate Marketing? Zoek jij een uitdagende functie bij een Marketingbureau vol mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij Wuzzon aan het juiste adres!

SOLLICITEER!

Vacature Stagiair Developer - Amsterdam

Volg jij momenteel een Informatica opleiding en wil je waardevolle ervaring op doen tijdens een stage bij een Creative Performance Marketingbureau in Amsterdam, waar veel verschillende Programmeer projecten lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER!