LOG IN

App marketing bureau Wuzzon ontvangt 2e keer FD Gazellen Award

Geplaatst door Anastazia Mrozek op 7-nov-2018 10:35:04

Wuzzon is apetrots om aan te kondigen dat wij één van de snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland, aangekondigd door het FD. Op dinsdag 5 november ontving Wuzzon de FD Gazellen Award van 2018, een hele prestatie gezien de aangescherpte criteria die in 2018 zijn toegevoegd. Deze award bevestigt nog eens dat wij goed op pad zijn en scherpt ook de ambitie aan om volgend jaar weer in de lijst te staan.

FD Gazellen 2018

Nieuwe Criteria

De FD Gazellen Awards is een prijs die uitgereikt wordt aan ondernemers die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar (ononderbroken) hebben behaald. Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards moest Wuzzon dus aan kunnen tonen dat zij bezig zijn met het innoveren en doorgroeien met een stabiele financiële basis om op te steunen voor de afgelopen drie jaar.

Wat heeft Wuzzon in de afgelopen 3 jaar meegemaakt?

Er is een hoop veranderd in de afgelopen jaren bij Wuzzon. In een notendop zijn er collega's gekomen en gegaan, is de AVG ingevoerd, is het kantoor naar de Nieuwezijds Voorburgwal verhuisd, hebben wij ons nog verder gericht op mobiele app marketing, zijn Brigitta en Louise opgenomen in de lijst van The Next Women to Watch, ontstond de wekelijkse Wuzzon Bingo en zijn wij nog altijd op zoek nieuwe Wuzzon toppers om onze groeiende klantenlijst te bedienen. Uiteraard blijft onze missie staan als een huis, op jacht naar smiles met als einddoel: 1 miljard Smiles in 2030!

Door deelname aan het Accelerator Nederland programma van Entrepreneurs Organization heeft Wuzzon zijn groei kunnen versnellen. Louise (Co-Founder) zegt hierover: “De learnings uit de Scaling Up methode zorgt voor meeting ritmes, een duidelijke visie en missie, en de leukste en beste mensen werven en behouden.”

WhatsApp Image 2018-11-07 at 09.42.26

Wat betekent de FD Gazellen Award voor Wuzzon?

De FD Gazellen Award is een eer, en motiveert Wuzzon nóg meer om door te gaan en steeds verder te ontwikkelen zodat wij onszelf blijven verbeteren. Louise voegt hier aan toe: “Wuzzon is op een missie om 1 miljard smiles te verzamelen, van consumenten die in aanraking komen met onze campagnes, van onze adverteerders, publishers, en uiteraard onze medewerkers. Voor mij persoonlijk is dat door continue ontwikkelingen, kennisvergaring, en optimalisatie het verschil voor onze klanten. Ik word blij van resultaat, kneiterhard werken, maar zorg ook altijd voor genoeg tijd voor grappen en persoonlijke aandacht.”

Wat gaat Wuzzon in de toekomst doen?

Ja….dat is natuurlijk een verrassing! Vooral zo verder gaan. Wij zijn goed bezig met het uitbreiden van het team om zo het leukste en beste app marketing bureau van Nederland te worden. Met klanten als Centraal Beheer Achmea, Thuisbezorgd en Zalando kan dat al niet meer stuk. “Yesterday is history, tomorrow a mystery, and today is a gift, that’s why it is called the present.”

Happy promoting!

Team Wuzzon

Tags: Award, Wuzzon, Improvement, specialisten, Specialism, Team Wuzzon, Specialisme, Expert