LOG IN

Wuzzon eerste Nederlandse partner van Leanplum

Geplaatst door Isabelle Rosentreter op 21-jan-2019 15:39:27

Na de groei in 2017 en 2018 heeft Wuzzon besloten om zich in 2019 nog meer te gaan focussen op de app marketing kant. We gaan ons meer positioneren als een full service app marketingbureau waar we consumentenmerken met een app in de breedste zin van het woord kunnen ondersteunen bij de marketing van hun app. We zien nu dat veel adverteerders zich richten op het genereren van downloads, maar minder focus hebben op het goed onboarden van gebruikers en juiste in-app messaging waardoor gebruikers actiever worden en meer betrokken raken. In dit kader is Wuzzon de eerste Nederlandse partner geworden van Leanplum.

De samenwerking met het platform Leanplum zorgt voor een goede onboarding waarbij berichten kunnen worden gepersonaliseerd en toegespitst op de wervingscampagne voor een naadloze ervaring van de consument. Dit resulteert in een hogere lifetime value van de customer. Op deze manier is het investeren in acquisitie beter schaalbaar omdat de in-app messaging strategie er voor zorgt dat gebruikers langer blijven en meer besteden. Door slimme A/B- en multivariate- testen van berichten en goed getimede in-app messaging en/of push notificaties, wordt de ervaring van de consument geoptimaliseerd. Onze campagne managers hebben ervaring met de optimale messaging strategie en worden continue getraind en op de hoogte gehouden van de best practices in-app messaging.

 

Wie is Leanplum?

Leanplum, opgericht in San Francisco, heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en heeft onlangs een kantoor geopend in Amsterdam. Leanplum is een mobile marketing platform voor het bereiken van meer engagement op een zo effectief mogelijke manier. Het zorgt voor een continue campagne-ervaring voor je app, van begin tot eind. Leanplum helpt merken zoals Tinder en Ted te voldoen aan de realtime behoeften van hun klanten. Door de data op een slimme manier om te zetten in het begrijpen van de behoeften en wensen van gebruikers, levert het platform ervaringen op die getest, actueel en relevant zijn. Via het platform kan je app worden verbeterd op het gebied van engagement, automatisering, retention, groei en personalisatie. Wij kunnen onze klanten voorleggen aan Leanplum en Leanplum aan ons. Mocht bijvoorbeeld een klant van Leanplum hulp nodig hebben bij hun app installs dan kunnen wij hen daar verder bij helpen. Martijn Janssen en Brian Starr van Leanplum zijn afgelopen week bij ons langsgekomen op kantoor en hebben gepresenteerd wat precies met Leanplum mogelijk is.

 Leanplum

Wat kan Leanplum precies?

Dit intuïtieve visuele platform helpt marketeers bij het opstellen van contextuele campagnes op verschillende kanalen. Voorbeelden hiervan zijn pushmeldingen, e-mail, in-app-berichten, app-inbox en app-gebruikersinterface. Dit gebeurt door het kijken naar track-gedrag, locatie en real-time gegevens. Met stapsgewijze begeleiding, multikanaal detectie en klantreis analyses neemt Leanplum het ‘giswerk’ weg bij het maken van campagnes. Leanplum is daarnaast ook ideaal om mobiele interacties met klanten te perfectioneren, de ROI van een app verhogen, de gebruikers retentie te verhogen, klantervaring te stroomlijnen, inkomsten te genereren, marketingprocessen te automatiseren, experimenteren, een A / B-test uitvoeren en gepersonaliseerde en gesegmenteerde marketing campagnes on the fly beheren, door middel van real-time analyses. Het geïntegreerde platform van Leanplum is voor zowel push-notificaties als het A / B-testen van berichten en in-app elementen veel beter dan het beheer van standalone leveranciers. Bij Leanplum staat transparantie hoog in het vaandel, alle data kan worden gedeeld en opgeslagen. Leanplum werkt ook met een Sandbox omgeving, dit is een afgeschermde ruimte waarin computerprogramma's kunnen werken zonder andere processen te verstoren, waarbij je mogelijke virussen en andere schadelijke programma’s géén kans geeft om de digitale omgeving te bereiken.

 
Bekijk hieronder de video van Leanplum

 

 

 

Tags: Marketing Platform, Leanplum, Partner, Remarketing, Retargeting