LOG IN

Wuzzon aanwezig op Emerce Performance 2017!

Geplaatst door Shannah De Ruijter op 23-nov-2017 12:45:17

Alweer een week geleden! Op donderdag 16 november waren wij met het Wuzzon team aanwezig op de Emerce Performance 2017 beurs in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Als Silver Sponsor van Emerce hadden wij een eigen beursstand en gaven Co-founders Brigitta en Louise een inspirerende presentatie over App Marketing!

emerce_stand (2).jpg

 

emerce_brigitta.jpg

 

Brigitta en Louise gaven een inspirerende presentatie, waarin zij hun kennis en expertise op het gebied van App Marketing deelden. Daarnaast gaven zij belangrijke tips en tricks en werden er verschillende succesvolle case studies besproken. Benieuwd naar de presentatie van Brigitta en Louise? Bekijk de slideshare!

Bij onze beursstand stond het Wuzzon team om Emerce partners, klanten en bezoekers te ontmoeten. Hier vonden veel interessante ontmoetingen plaats! Naast deze vele gesprekken heeft het team ook interessante lezingen en presentaties van verschillende sprekers bezocht!

 


Het Wuzzon team wil iedereen bedanken die langs is gekomen bij de beursstand en dat wij jullie hebben mogen leren kennen! Wij hopen dat jullie er net zo veel plezier aan hebben beleefd als wij!

Wil je meer weten over app marketing of leadgeneratie? Neem contact met ons op en ervaar hoe onze specialisten jou kunnen helpen!

Tags: Conferences