LOG IN

Wuzzon aanwezig bij MWC Barcelona

Geplaatst door Anastazia Mrozek op 1-mrt-2019 15:08:54

Het einde van februari leidde tot nieuwe avonturen binnen het Wuzzon team, toen mede-oprichter Brigitta Schlumpf en mobile user acquisition specialist Samer Al Adib naar Barcelona reisden voor de Mobile World Conference. In de prachtige stad Barcelona bracht dit mobile evenement adverteerders en publishers gezamenlijk naar één plek, zodat wij nieuw leven in onze contacten in het app-marketing netwerk kunnen blazen.

null

MWC19 Barcelona

MWC is niet alleen het grootste mobile evenement ter wereld, maar het is ook een geweldige plek om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes van de app-marketing wereld. Met seminars, topbijeenkomsten, en heel veel vergaderingen konden Samer en Brigitta veel van onze partners verspreid over de wereld ontmoeten en toekomstige avonturen bespreken. Met meer dan 100.000 bezoeken uit meer dan 200 landen hadden Samer en Brigitta een drukke maar efficiënte ervaring, en hebben zin om aan de slag te gaan met de nieuwe partnerschappen die hieruit zijn gekomen

MWC blijft een pionier in de mobiele wereld, en dat was duidelijk door het aantal nieuwtjes dat werd gedeeld. Voorvertoningen van de nieuwste fold-mobieltjes, evenals informatie over 5G - internet, en veel nieuwe technologische impressies.

Brigitta’s ervaring:

“Dit was mijn tweede keer op het MWC in Barcelona en ik genoot er net zo van als vorig jaar. het is altijd fijn iedereen weer te zien en persoonlijke gesprekken te kunnen voeren met partners. Ook is het fijn om bij te blijven met innovaties binnen de branche. Wij hebben oude relaties vernieuwd en nieuwe technieken besproken met partners voor de toekomst.”

Brigitta won zelfs een prijs op de stand van Mars Media Group. Een Alexa Echo Plus!

null

Samer’s ervaring:

“Dit was mijn eerste keer bij het MWC in Barcelona en ik heb enorm genoten van de conferentie. Het was ongelofelijk druk, met veel meetings en nog véél meer mensen om mee te praten, maar ik heb een overvloed aan nieuwe partners ontmoet. Volgende week zal het wel drukker zijn, wanneer alle deals voltooid zijn en de nieuwe campagnes van start gaan. De conferentie is absoluut een aanrader!”

 

Tags: WMC, Team Wuzzon, Conferences, Expert