LOG IN

Verwelkom David bij Wuzzon!

Geplaatst door Anastazia Mrozek op 26-jul-2018 10:45:45

Wuzzon is trots om onze nieuwste collega toe te voegen aan ons levendig team David Woanya.

David-1

Wat is de rol van David in het Wuzzon Team?

David is, net als Anastazia, onlangs toegetreden tot het Cost Per Lead team binnen Wuzzon! Zijn sales ervaring en motivatie maken het een waardevolle nieuwe aanwinst voor het team en wij kunnen niet wachten om hem aan jullie voor te stellen. David’s positieve instelling en vastberadenheid past in ons voortdurende streef om conversies te verbeteren en verkeer te vergroten.

Meer over David:

David is 29, geboren en getogen in Amsterdam, en woont in Ijburg met uitzicht op het strand. Hij houdt van grafisch ontwerpen, gitaar spelen en van films kijken in zijn vrije tijd. Niet dat jij te veel vrije tijd heeft; zijn dochtertje van 16 maanden houdt hem bezig en helpt hem met het opkomen van creatieve oplossingen.

David heeft veel ervaring in sales zowel als management en heeft zelfs een eigen bedrijf ondernomen. Zijn ondernemend karakter past perfect in het kantoorbeleid van Wuzzon, waar de 5 V’s centraal staan; Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verbetering, Vertrouwen, en (last but not least) Vrolijkheid! David vond Wuzzon daarnaast ook zeer aantrekkelijk omdat het een persoonlijk, kleinschalig bedrijf is, wat voor hem een nieuwe ervaring is.

De welkomstwoorden van David:

“Voor onze gewaardeerde adverteerders en uitgevers: ik ben een extravert persoon, dus ik hou ervan om nieuwe contacten aan te maken. Dit doe ik graag met iedereen aangezien “teamwork makes the dream work”. Voel je altijd vrij om met mij contact op te nemen of feedback te geven, zodat we allemaal een glimlach krijgen.“

Kom op de volgende manier in contact met David: 

Skype: live:david_61762
Email: david@wuzzon.com
Telephone: +31 (0)20 820 2355

Tags: New employee, Wuzzon Team, Team Wuzzon