LOG IN

Verwelkom Isabelle bij Wuzzon

Geplaatst door Isabelle Rosentreter op 21-dec-2018 18:00:00

Wuzzon is trots om in de laatste maand van het jaar nog een nieuwe trainee toe te voegen! Zo versterken wij ons team uit om in 2019 helemaal te kunnen knallen!

Isabelle-Welkom!

Wat is de rol van Isabelle in het Wuzzon team?

Isabelle is op dit moment een Growth Hacking traineeship aan het volgen bij The Talent Institute. Het programma is erop gericht op het snel laten groeien van een bedrijf met minimale middelen en het heeft als speerpunten creativiteit, online marketing, innovatie en data. Via dit programma is ze via een speed-dating sessie gematcht aan Wuzzon. Isabelle zal binnen Wuzzon vooral gaan focussen op app marketing en daarbij de Costs Per Install (CPI) waar tegenwoordig een grote groei in te vinden is. Met haar doorzettingsvermogen en positieve instelling wilt Isabelle onder andere de conversies nog meer verbeteren!

Meer over Isabelle:

Isabelle is 24, geboren in Tilburg en woont nu bijna 6 jaar in Amsterdam-West met haar twee huisgenoten. Ze heeft Taalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd met daarbij een minor Digital Business en Marketing. Daarnaast werkte ze op de Social Media afdeling van KLM. Isabelle houdt zelf ook erg van reizen en heeft tijdens haar studie mooie reizen gemaakt naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, en Azië. Daarnaast 'reist' ze ook graag op haar fiets door Amsterdam om gezellig dingen te doen met vrienden. Isabelle neemt haar Brabantse gezelligheid dan ook graag mee de werkvloer op waardoor iedereen uitkijkt naar Carnaval. Ze is erg positief, open en sociaal en voelt zich thuis binnen de 5 V's van Wuzzon.

De welkomstwoorden van Isabelle:

''Ik hou van nieuwe uitdagingen en heb erg zin om bij Wuzzon aan de slag te gaan! Ik voel me nu al erg welkom. Ik ben erg leergierig en ben van mening dat alles mogelijk is en op te lossen is. Tijdens het traineeship is mij ook verteld: I don't know, but I know how to find out. Ik sta ook altijd open voor eventueel vragen of feedback! ''

Kom op de volgende manier in contact met Isabelle:

Skype: Isabelle Rosentreter

Email: isabelle@wuzzon.com

Telefoon: +31 (0)20 820 2355

 

Tags: New employee, Wuzzon Team, Team Wuzzon