LOG IN

Groei naar de toekomst met Wuzzon

Geplaatst door Anastazia Mrozek op 19-okt-2018 17:57:06

Tijdens de kwartale team building sessie is er een visualisatie ontstaan van wat Wuzzon nou echt allemaal inhoudt. Met de begeleiding en creatieve vaardigheden van Ink Strategy is er een groeiende boom, en een duidelijk structuur ontstaan van wat Wuzzon belangrijk vindt. Zo kunnen wij makkelijk onze toekomstige doelen toelichten, en op hetzelfde tijd aanwijzen wat ons zo integer maakt. Met een zonnetje in ons rug en een uitzicht op 1 miljard Smiles in 2030 blijft de Wuzzon boom doorgroeien!

Wuzzon_final1 (2)

Onderaan de Boom

Wuzzon is meer dan 10 jaar geleden begonnen als een kleine plant met veel ambitie toen Louise en Brigitta besloten om hun droom uit te breiden naar een BV. Zij wilde een service aanbieden waarbij de adverteerders makkelijk en productief in contact kunnen komen met de juiste consumenten, om beide partijen blij te maken. Al was er veel concurrentie in de markt zorgde hun positieve en zonnige benadering ervoor dat onze Wuzzon plant snel groeide. Zo hadden ze binnen no time een database aan publishers, oftewel affiliates, verzameld, en een team ingezet die met deze publishers conversies en leads beproefden.

Losse-Elementen_0005_Process

Zo is er veel veranderd over de jaren, en is ons Wuzzon plantje tot een volle, bloeiende boom gegroeid, maar de basis is hetzelfde gebleven. Wuzzon biedt een partnership aan waarbij wij als guide met onze campagnes door de Publishing Jungle exploreren, om zo onze consumenten blij te maken. Door veel verschillende bronnen in te zetten heeft Wuzzon een gevarieerd bosdeel gecreëerd, maar zo ook veel ruimte om de wortels uit te laten breiden.

De transparante bodem representeert onze transparante omgang met hoe wij te werk gaan. Na de aanscherpingen van de AVG biedt Wuzzon nog steeds adverteerders, publishers, en consumenten alle mogelijkheden aan om controle over hun eigen gegevens te behouden. De resultaat zorgt ervoor dat wij kwaliteit bieden, en vandaar een “no cure, no pay” model behouden.

Klim met ons mee!

Wuzzon is gegroeid tot een sterke boom, met een solide basis en nog veel meer groeiruimte. De takken gaan wat meer uitbreiden naar de kernwaarden van Wuzzon: namelijk de 5 V’s. De 5 V’s zijn Verbeteren, Vrolijkheid, Vrijheid, Vertrouwen, en Verantwoordelijkheid. Deze hebben ook allemaal een eigen platform ontvangen in ons boomhut, en een eigen vogel. Deze V’s zijn voornamelijk voor het Wuzzon Team ingezet, maar ook zeer aanspreekbaar voor onze partners

De 5 V’s

Verantwoordelijkheid: Wij begrijpen dat wij als marketing performance bureau aardig wat verantwoordelijkheden hebben. Gevoelige data gegevens, goed werkende links, kwaliteitscontrole, promotie tijden, email kwaliteit, ga zo maar door. Deze nemen wij, net als de AVG, zeer serieus. Daarnaast is het ook onze verantwoordelijkheid om iedereen zo blij mogelijk te maken, vandaar dat wij ook op zoek zijn naar Smiles. Altijd water blijven geven en genoeg zonlicht, dan groeit de Wuzzon boom het beste! De ooievaar spreekt voor zich; onze taken zijn onze verantwoordelijkheden en zorgen wij goed voor.

Losse-Elementen_0010_Verbeteren

Verbeteren: Als bedrijf in een uitbreidende en innoverende markt is het belangrijk om mee te groeien. Genoeg ruimte hebben om de kennis van Wuzzon te vergroten, en de mogelijkheden voor persoonlijk zowel als professionele kennis te verruimen. Zo blijven wij onszelf altijd ontwikkelen, pakken wij uitdagingen met beiden handen aan, en leren wij onszelf bij zodat wij altijd in deze innoverende wereld vooraan staan. We zijn ook altijd bezig met het verbeteren van contacten, zowel als conversies. Door gebruik te maken van onze creativiteit zorgen wij altijd voor out-of-the-box oplossingen. Onze uil laat ons onthouden dat je nooit te oud bent om meer te leren!

Losse-Elementen_0009_Vrolijkheid

Vrolijkheid: Wuzzon is een bedrijf dat houdt van positiviteit. Zo werken wij van een positief perspectief, en denken wij in oplossingen in plaats van problemen. Door een kantoor vol planten en kleuren (en de Wuzzon Bingo) halen wij een zonnige sfeer naar binnen. Onze tocht naar 1 miljard Smiles is ook niet alleen voor consumenten of publishers, maar ook op kantoor. We willen dat alle partijen blij zijn met hun contact met ons. Zo blijft iedereen gemotiveerd en enthousiast, en hebben ze plezier in wat ze doen. De papegaai toont ons feestelijke kant.

Losse-Elementen_0006_Vrijheid

Vrijheid: Deze werkt uiteraard hand in hand met verantwoordelijkheid. Wuzzon gelooft in iedereen vrijheid geven, zodat zij op zijn/haar eigen manier kan werken. Zo komt het beste in iedereen naar boven en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder biedt vrijheid de ruimte aan om creatief te zijn, zonder beperkingen of restricties. De kolibrie staat voor de vrijheid: zo vrij als een vogel, en deze vliegt heel snel!

Losse-Elementen_0007_Vertrouwen

Vertrouwen: De laatste, maar zeker niet minste V gaat om het vertrouwen hebben. In andere, in wat jij doet, in dat het goed komt, en ook vertrouwen geven. Help elkaar, en vraag om hulp, zo kom je er doorheen. Aangezien ons kantoor in Amsterdam gevestigd is hebben wij de duif als verbeelding hiervoor, met het vertrouwen dat Amsterdam nooit zonder duiven zal komen te zitten.

Losse-Elementen_0008_Verantwoordeijkheid

Verantwoordelijkheid: Wij begrijpen dat wij als marketing performance agency nogal wat verantwoordelijkheden hebben. Wij komen elke dag in contact met gevoelige persoonlijke gegevens, specifieke links, kwaliteitscontrole, promotie timing, email kwaliteit, en nog veel meer. Wij nemen deze taken, naast de AVG, uitermate serieus. Hiernaast zijn wij van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om Smiles op de gezichten van mensen te toveren, en daarom werken wij er continu aan om 1 miljard Smiles te bereiken. Met genoeg zonneschijn en water blijft onze boom sterk! De ooievaar spreekt voor zichzelf, aangezien onze taken onze verantwoordelijkheid zijn moeten wij er goed voor blijven zorgen.

Deze 5 V’s vormen een sterke basis waar wij Wuzzoners altijd op kunnen terugvallen, gebruiken om resultaten te behouden, en door te ontwikkelen. Zo groeien wij steeds verder omhoog, en breiden onze wortels zich steeds verder uit om zo dichterbij de horizon te komen, waar wij in 2030 verwachten de streep van 1 miljard Smiles te behalen.

De WuzZonnige Toekomst

Losse-Elementen_0001_1b

Met deze visualisatie van Wuzzon, hopen wij wat meer licht op wie wij zijn te schijnen. Smiles komen vaak voor in dit kunstwerk, en dat is niet voor niks, want ons motto is ook “Our work makes you smile!”. Als wij doen waar wij goed in zien, zorgt dit ervoor dat jij met een glimlach naar huis gaat, en dat wij onze 1 miljard Smiles behalen voor 2030.

Happy promoting!

Team Wuzzon

 

Tags: Wuzzon Team, Wuzzon, Quarterly, Specialism, Team Wuzzon, Services