LOG IN

Appril Festival

Dit jaar is Wuzzon trotse partner van het Appril Festival! Het Appril Festival begint op woensdag 11 april met een dag vol boeiende presentaties over app development, marketing en trends. Wuzzon verzorgt van 14:00 tot 14:30 de presentatie 'How your app can rank high in the app stores'. Donderdag 12 april bestaat uit verschillende inhouse kennissessies en organiseert Wuzzon in samenwerking met Appsflyer een App Growth Hacking clinic.

Appril Festival

Het succes van marketing in de sterk concurrerende app-markt van vandaag hangt af van het vermogen om zowel marketinggestuurde als organische installaties te maximaliseren.

App-marketing wordt het best geoptimaliseerd met behulp van mobiele attributie, waarmee marketeers hun budget kunnen investeren op basis van analyses die aangeven welke campagnes, mediapartners en kanalen specifieke app-installaties hebben opgeleverd die echte waarde hebben gegenereerd. Om meer organische installaties te genereren, moeten marketeers doorlopende en up-to-date App Store Optimization-methoden gebruiken.

Op donderdag 12 april nodigen we u uit op het Wuzzon-hoofdkantoor in hartje Amsterdam voor een app-groeiseminarie in samenwerking met AppsFlyer, de wereldleider op het gebied van analyse- en marketinganalyses voor mobiele apparaten. Tijdens ons in-house seminar zullen ontwikkelaars, marketeers en app-eigenaren hun groei-uitdagingen en succesverhalen delen. De performance-specialisten van Wuzzon en AppsFlyer zullen hun kennis en ervaring aanbieden om van dit evenement een evenement te maken dat je niet wilt missen.

Onder de onderwerpen behandelen we:
• Wat is een goede CPI
• Benchmarks voor cross-trechter: van klikken naar installaties, via registratie en aankopen.
• Top mediakanalen voor verschillende branches
• Fraudebestrijding
• LTV-optimalisatie

Noot: Er is beperkt plaats. 

Laat ons weten of je er bij bent!

Sprekers:

Louise Verschuren - Wuzzon
Co-Founder Wuzzon - app marketing agency

Alexander Grach - Appsflyer
Head of sales - Mediterranean & Eastern Europe

Wuzzon_logo_png (1).png
logo.svg