LOG IN

Wuzzon

In 10 jaar tijd is Wuzzon uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende full service performance marketingbureaus in Nederland. Ons team van conversie specialisten staat voor je klaar. 

Het Team

Ons team streeft naar de beste resultaten en service. Onze interne specialisten hebben creativiteit en conversie hoog in het vaandel staan, maar hebben bovenal veel plezier in hun werk. Zij willen op iedereens gezicht een glimlach toveren! Graag stellen we onze medewerkers aan jou voor. Benieuwd hoe onze specialisten je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

brigitta.png
Brigitta Schlumpf
Co-Founder
louise.png
Louise Verschuren
Co-Founder
ahilya.png
Ahilya Elbers
Client Relations Manager
shannah.png
Shannah de Ruijter
Marketing Assistant
rudi.png
Ruud Beentjes
Finance
justin.png
Justin Westerveld
CTO
nick.png
Nick Donath
Front-end Developer
jeroen.png
Jeroen Athmer
Lead Developer
denise.png
Denise Muis
Publisher Manager
su.png
Su Ling Tan
Publisher Manager
anonymous_female.png
Jane Doe
Stagiair Marketing
anonymous_male.png
John Doe
Stagiair Development

Technologie & Partners

Wuzzon is een geintegreerd bureau en media partner bij de belangrijkste mobile attributie partijen, waaronder Adjust, Appsflyer en Tune. Dit stelt ons in staat om op gedetailleerd niveau bronnen te optimaliseren op kwaliteit en life time value. Ben je op zoek naar attributie voor jouw apps? Wuzzon helpt je graag met de juiste keuze. 

Voor hosting en tracking maken we gebruik van Hasoffers en AWS. Met behulp van big data en slimme algoritmes optimaliseren we onze media inkoop en bereiken we de doelgroep die er echt toe doet. 

Partners

adjust.jpg
tune.jpg
appsflyer.jpg

Technology

elastic.jpg
amazon.jpg
hasoffers.jpg

Accreditaties en Awards

Voormalig winnaar van Dragons´Den, opgenomen in The Next Women to Watch lijst, de Emerce top 100 beste e-business bedrijven, FD Gazellen en Finalist Performance Marketing Awards in de categorie leadgeneratie zijn een aantal van de awards en nominaties waar we erg trots op zijn. Daarnaast mag Wuzzon het DDMA Privacy Waarborg Label voeren, dit betekent dat wij ons houden aan de meest strikte privacy wetgeving.  

privacy_waarborg.jpg
emerce.jpg
thenextwoman.jpg

Vacatures

Wuzzon is een groeiend bedrijf en is daarom altijd op zoek naar creatieve en getalenteerde werknemers en stagiaires die geloven in meetbare resultaten. Ben jij ambitieus, creatief en resultaatgericht? Bekijk de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Stagiair Online Marketing

Volg jij momenteel een commerciële opleiding en heb je affiniteit met (online) marketing? Zoek jij een uitdagende functie vol mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER!

Stagiair Development

Volg jij momenteel een Informatica opleiding en wil je waardevolle ervaring op doen tijdens een stage bij een online performance marketing bureau in Amsterdam, waar veel verschillende programmeer projecten lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER!